In de herfstvakantie hoeven kinderen uit Langedijk niet stil te zitten, want er zijn vele sportieve activiteiten georganiseerd. Zo is er dinsdagmiddag 20 oktober in sporthal Geestmerambacht sportieve spelmiddag voor groep 3 tot en met 8 van basisscholen. Er staan allemaal spellen die te maken hebben met het gezelschapsspel Party & Co, aangevuld met sportieve onderdelen. De kosten zijn 3,50 euro inclusief drinken en iets lekkers. Inloop is vanaf 12.45 uur. Meer informatie hierover is te vinden op www.sportsl.nl.

In zwembad Duikerdel is op zaterdagavond 24 oktober een Disco Party waarbij iedereen kan komen zwemmen met gezellige muziek. Ook ligt elke dag de stormbaan WereldWaterSchip in het water en biedt het zwembad in de maand oktober gezinskaarten aan met korting. Meer informatie is te vinden op www.duikerdel.nl.

 

Pin It
Bekeken: 4155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/