Woensdagmiddag zijn een moeder en twee kinderen licht gewond geraakt na een aanrijding met een busje op de Zuidtangent in Heerhugowaard. Dit gebeurde op het drukke kruispunt van de Zuidtangent met de Middenweg. De bestuurder van een busje verklaarde dat de auto van de vrouw opeens voor hem opdook toen hij bij het groene stoplicht wegreed. Hij kon haar niet meer ontwijken en ramde de achterkant van de auto. Die begon vervolgens te tollen, waarbij een van de achterruiten brak. Het gebroken glas kwam op de twee kinderen terecht die achterin zaten; zij raakten daarbij gewond.

Het was onduidelijk of de kinderen of de vrouw nog meer letsel hebben opgelopen. De rapid responder-medewerker vond het in elk geval verstandig hen naar het ziekenhuis te laten gaan. De politie heeft sporenonderzoek laten uitvoeren. (DNP.NU)

 

Pin It
Bekeken: 2952x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/