VVD-raadslid Ben Hoejenbos, wethouder van financiën Jasper Nieuwenhuizen en nog enkele raadsleden van Langedijk waren maandag in Haarlem op bezoek bij gedeputeerde Joke Geldhof. Dit heeft de Burgerrekenkamer laten weten. Geldhof had de raad uitgenodigd om de begroting van Langedijk voor 2016 te bespreken tijdens een besloten vergadering.

De Burgerrekenkamer noemt dit een “ongebruikelijke stap” omdat de begroting in november pas wordt behandeld. De reden zou zijn geweest “dat de provincie niet geheel overtuigd is dat de gemeente Langedijk zich zal houden aan de eisen die de provincie aan de gemeentebegroting stelt”.

Desalniettemin is Hoejenbos er boos over dat blijkbaar een van de raadsleden de Burgerrekenkamer heeft verteld over wat Geldhof tijdens de bijeenkomst heeft gezegd en dat de Burgerrekenkamer dit naar buiten heeft gebracht. Er was immers afgesproken dat de gemeente Langedijk geen  persbericht over de bijeenkomst zou schrijven. Hij vindt dat dit haar vertrouwen beschaamt, maar Bart Muurling van de Burgerrekenkamer geeft aan drie raadsleden gesproken te hebben over de bijeenkomst en geen van hen liet er in hun reactie iets van merken dat het om vertrouwelijke informatie ging.

Pin It
Bekeken: 3562x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/