In de nacht van zaterdag op zondag werden bewoners van het Havenplein en de Prins Hendrikkade in Broek op Langedijk opgeschrikt door sirenes. Kort na middernacht bleek in de haven namelijk het dekzeil van een boot in brand te staan. Vlak daarna werd ook brand ontdekt bij snackbar Het Haventje waar een parasol vlam had gevat.

Omdat het dekzeil van de boot een gewillige prooi was voor de vlammen en er nu ook een tweede brandhaard was ontdekt schaalde de brandweer de brand op. De brand op de boot was heftig maar kort en het vuur kreeg niet de kans naar binnen door te slaan waardoor de boot een erger lot bespaard bleef. Het zitgedeelte op het dek is wel flink beschadigd. De politie doet onderzoek, er wordt vooral gezocht naar sporen van brandstichting.

Pin It
Bekeken: 4430x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/