Aan de Schelde in Heerhugowaard, waar 8 oktober het lichaam van een dode baby werd gevonden, blijkt diezelfde dag in hetzelfde huis een tweede dode baby gevonden te zijn. De politie had de vondst van de tweede baby bewust nog niet naar buiten gebracht omdat ze eerst het Nederlands Forensisch Instituut DNA-onderzoek wilde laten doen.

Uit dit onderzoek is gebleken dat zowel de 34-jarige bewoonster van het huis waar de eerste baby gevonden is als de 35-jarige vrouw die spullen in de schuur had opgeslagen beiden niet de moeder zijn van de baby’s. De politie onderzoekt hun rol in de zaak.

De politie vraagt daarmaast begrip voor de terughoudendheid in het verstrekken van informatie over de beide baby’s. Er is al veel informatie openbaar geworden waardoor mogelijke getuigen of verdachten beïnvloed kunnen zijn. Dit maakt het onderzoek moeilijker.

Burgemeester Han ter Heegde heeft omwonenden een brief gestuurd over de zaak.

 

Pin It
Bekeken: 4055x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/