Motorclub MC Expendables heeft de huur opgezegd van de garage aan de Bijlestaal 11 op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk. De motorclub zal dus vertrekken uit Langedijk.

Het is geen geheim dat burgemeester niet blij was met de komst van de Expendables naar Langedijk in maart. De club nam zijn intrek in de garage aan de Bijlestaal nadat hun oude clubhuis in Obdam was verwoest door brand.

De voorzieningenrechter oordeelde eind augustus dat Expendables clubactiviteiten in de garage hielden en dat de gemeente Langedijk terecht het bestemmingsplan handhaafde. Volgens het bestemmingsplan mogen er namelijk geen clubactiviteiten plaatsvinden op het bedrijventerrein. Daarbij oordeelde de rechter dat de dwangsom van 10.000 per overtreding die de gemeente de motorclub had opgelegd terecht was.

De Expendables maakten vervolgens bezwaar tegen de uitspraak, en hun bezwaar werd 14 september behandeld. Deze hoorzitting was vrij snel afgesloten omdat de clubleden zelf afwezig waren. Deze week verklaarde de bezwaarcommissie het bezwaar van de Expendables ongegrond.

Pin It
Bekeken: 3284x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/