Er komt in Heerhugowaard een centrale organisatie die alle sportaccommodaties gaat beheren. De gemeenteraad stemde dinsdagavond unaniem voor dit besluit. Dat betekent dat Sportservice Heerhugowaard, die sinds 2009 invulling en uitvoering geeft aan het lokale sportbeleid, niet meer kan blijven bestaan. De subsidie die Sportservice van de gemeente kreeg is per 1 januari 2017 opgezegd.  

Volgens wethouder Leo Dickhoff is dat gedaan zodat de nieuwe Sport N.V. zelf kan bepalen wie ze inhuren. De manager van Sportservice, Marloes Smit, vond echter dat op die manier “veel expertise en een groot netwerk wordt weggegooid”. Alle fracties behalve de VVD vroegen Dickhoff dan ook om niet zomaar Sportservice aan de kant te zetten. Bovendien heeft Smit al in april een zienswijze ingediend waar de gemeente nog niet op geantwoord heeft. Dinsdagavond zegde Dickhoff toe binnenkort met Sportservice om de tafel te gaan om die zienswijze te bespreken.

Pin It
Bekeken: 3481x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/