Zaterdag 31 oktober houdt het asielzoekerscentrum in de voormalige gevangenis Westlinge in Heerhugowaard een open dag. Geïnteresseerde bezoekers kunnen van 14.00 tot 17.00 uur informatie krijgen over hoe het eraan toegaat in het azc. Ook zijn er rondleidingen.

In Westlinge verblijven momenteel 600 mensen. Zij wachten daar tot ze naar een procesopvanglocatie kunnen, oftewel pol. Er zijn pol’s in Ter Apel, Wageningen, Gilze, Budel, Cranendonck en Arnhem, maar die zijn vol. Zodra de huidige groep van 600 asielzoekers is overgeplaatst naar een pol gaat Westlinge verbouwd worden zodat er een nieuwe groep asielzoekers definitief opgevangen kan worden. Het is nog niet bekend wanneer er weer plaats is in een van de pol’s en hoe lang de huidige groep moet blijven.

Pin It
Bekeken: 4471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/