In november vinden er weer enkele Repair Cafés plaats in Langedijk. Op woensdag 11 november vindt in de bibliotheek in Zuid-Scharwoude een Repair Café plaats, en op 18 november nog een in Dorpshuis de Geist in Sint Pancras. Op 25 november is er een Repair Café in het Behouden Huis in Oudkarspel. Alle Repair Cafés zijn van 14.00 tot 16.00 uur.

Bij het Repair Café nemen bezoekers van thuis kapotte spullen mee en gaan ze samen met de deskundigen aan de slag om hun apparaten te repareren, kleding te herstellen of inspiratie op te doen. Ook liggen er boeken over repareren en klussen ter inzage. De toegang en reparaties zijn gratis; eventueel materiaal moet betaald worden en een kleine donatie ter bestrijding van de kosten is gewenst. Meer informatie is te vinden op www.repaircafe.nl.

Pin It
Bekeken: 5008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/