Speciaal voor trainers, coaches en specialisten organiseert de Regionale Topsport Organisatie Noord-West op 20 november het sportcongres ‘Unlock their potential’ in het AFAS-stadion in Alkmaar. Het hoofdthema van de avond is het optimaliseren van talentontwikkeling en onder andere Charles van Commenée en Peter Heerschop laten hier hun licht over schijnen.

De opening wordt verzorgd door Charles van Commenée (NOC*NSF). Deze succescoach uit de atletiek zal ingaan op het thema talentontwikkeling en de voorwaarden voor succes in de topsport. Daarna volgen twee workshoprondes met acht inhoudelijke thema’s zoals testen en meten, krachttraining en sportvoeding. De afsluiting wordt verzorgd door Peter Heerschop, die speciaal voor het congres een column zal schrijven en voorlezen. 

Het congres begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De inschrijving voor dit bijzondere congres is open voor alle geïnteresseerde coaches en trainers. Deelname kost € 75 en is inclusief drankjes, diner en borrel na afloop. Aanmelden kan tot en met 15 november 2015 via onnh.nl. Het congres is ontstaan uit een samenwerking van het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland.

Pin It
Bekeken: 3062x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/