Woensdag heeft de politie twee jongemannen aangehouden wegens bezit van illegaal vuurwerk. De politie was een onderzoek begonnen naar aanleiding van meerdere klachten van vuurwerkoverlast uit diverse wijken in Heerhugowaard. Er is op drie adressen in totaal twintig kilo illegaal vuurwerk aangetroffen.

Bij een 21-jarige man uit Heerhugowaard vond de politie 17 kilo illegaal knalvuurwerk en bij een 17-jarige plaatsgenoot meerdere nitraatbommen. Met een derde verdachte, een eveneens 17-jarige Heerhugowaarder die illegaal knalvuurwerk in zijn bezit had, is afgesproken dat hij zich deze week meldt op het politiebureau.

De politie vraagt eenieder die informatie heeft over de opslag of verkoop van (illegaal) vuurwerk contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dit kan eventueel anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 2995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/