Donderdagavond heeft wethouder Leo Dickhoff tijdens een raadsvergadering van de gemeenteraad opdracht gekregen om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn wat betreft sporthal Noorderend in De Noord. Deze kwestie was onderdeel van de behandeling van de begroting voor 2016, waarvoor Dickhoff overigens veel complimenten van de gemeenteraad kreeg.

Eigenaar Dennis Engelsma van Sporthal Noorderend beëindigde 28 september het contract met de exploitant, omdat die de huur niet meer kon betalen. Diezelfde week werd bekendgemaakt dat de sporthal zou openblijven voor het huidige seizoen, mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Bleeker Transport en van eigenaar Dennis Engelsma zelf.

Engelsma wil het liefst dat de gemeente de exploitatie van de hal overneemt, maar Dickhoff heeft al eerder gezegd dat hij hier niets in ziet. De raad droeg hem toch op om de mogelijkheden te onderzoeken. Overigens houdt de opdracht van de raad niet in dat de gemeente de sporthal per se zou moeten kopen of gaan exploiteren, maar de raad wil in elk geval dat in kaart gebracht wordt welke partijen de hal eventueel zouden kunnen en willen overnemen.

Pin It
Bekeken: 3260x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/