Zaterdag 14 november is het zover, dan is de grote intocht van Sinterklaas in Meppel. Hij heeft het vanaf dan natuurlijk heel erg druk, maar een week later, op 21 november, heeft hij zijn agenda vrijgehouden om een bezoek te brengen aan Langedijk.

De Sint komt rond 09.00 uur met zijn stoomboot aan bij het Havenplein in Broek op Langedijk. Burgemeester Cornelisse zal hem en zijn Pieten welkom heten, en daarna maken zij een ronde door de gemeente. De route loopt onder andere langs Kaaswinkel Kaas!, Dokter Bok, de Dorpsstraat ter hoogte van Kramer Zuurkool, EP Stet, Ditec Tweewielers, de Woudmeerweg in Oudkarspel, Het Behouden Huis, Spaansen Bloemen en als laatste Ed IJdo. Het tijdschema van de route is te vinden op langedijkerdagblad.nl. (foto: toerismelangedijk.nl)

Pin It
Bekeken: 3205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/