Het is een schrale troost, maar volgens de organisatie van het Oktoberfest NL de beste oplossing: de mensen die een ticket voor de vrijdag of de zondag hadden gekocht krijgen bij wijze van compensatie voor het inkrimpen van het Oktoberfest een gratis VIP-kaart voor het Oktoberfest in 2016.

De organisatie kondigde vrijdag aan dat het Oktoberfest niet drie, maar slechts één dag zal duren vanwege de tegenvallende kaartverkoop voor de vrijdag en zondag. Alle verkochte tickets zijn daarom nu alleen geldig op zaterdag 14 november. Veel mensen waren echter boos omdat ze niet kunnen of willen komen op zaterdag en wilden hun geld terug. Organisator Dennis Poland liet Dichtbij.nl echter weten dat dit niet mogelijk was, aangezien er op basis van de reeds verkochte tickets geïnvesteerd was in het feest.

De organisatie schrijft op Facebook dat ze “via deze weg officieel haar excuses wil aanbieden voor de plotselinge verandering van datum. Wij kunnen ons voorstellen dat het zo kort voor aanvang een moeilijke opgave is om je weekendplannen aan te moeten passen. Desalniettemin gaan wij er zaterdagavond een knalfeest van maken.”

Pin It
Bekeken: 3182x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/