Een 53-jarige vrouw uit Heerhugowaard is zondag om 22.04 uur slachtoffer geworden van een brutale straatroof in haar woonplaats.

Ze liep op de Zuidwijkring toen zij plots een duw van achteren kreeg en viel op de grond. Een aantal personen beroofden de vrouw van haar tas en renden daarna richting de Marie Jungiustuin. De vrouw raakte licht gewond.

Het slachtoffer kon niet aangeven om hoeveel daders het gaat en hoe zij eruit zagen.  De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 4028x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/