De politie hield dinsdagochtend twee mannen, van 22 jaar en 23 jaar uit Amsterdam, aan omdat zij mogelijk een inbraak aan het plegen waren in een winkel aan de Wuiver in Spanbroek.

Rond 05:30 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen een inbraak pleegde waarbij één van hen op de uitkijk zou staan. In een steeg aan de Wuiver zagen agenten twee mannen staan die verklaarden dat zij bij iemand op bezoek gingen die in de straat woont. Vanwege het vroege tijdstip en de melding zijn de twee verdachten aangehouden. Even later ontdekten de agenten aan het einde van de steeg een breekijzer en een schroevendraaier. Deze zijn in beslaggenomen.

Pin It
Bekeken: 3040x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/