Dinsdagavond is tijdens de avondspits een vrouw gewond geraakt bij een kettingbotsing. Dit gebeurde op de N504 tussen Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Bij de botsing waren in totaal zes voertuigen betrokken.

De gewond geraakte vrouw zat in haar auto toen ze van achteren werd aangereden door een busje. Door die klap werd de vrouw op haar voorgangster geduwd en ook nog twee auto's daarvoor. Achterop de bus klapte weer een andere auto.

De oorzaak van het botsing was een eerder ongeval, waarvan de beide bestuurders in de berm nog bezig waren de zaak af te handelen. Terwijl zij dit deden klapten de andere zes auto’s op de rijbaan op elkaar. De N504 was geheel afgesloten totdat alle auto's waren afgevoerd.  De berger die al aanwezig was moest er een collega bij halen omdat hij zelf nog bezig was met het eerste ongeval. (foto’s: DNP.NU)

 

Pin It
Bekeken: 2928x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/