De automobilist die begin november een zeer gevaarlijke inhaalmanoeuvre uithaalde op de Jan Glijnisweg is er met een waarschuwing vanaf gekomen. Dat schrijft RTV NH. Op dumpert.nl was een video van de inhaalmanoeuvre geplaatst.

Bij de bewuste inhaalactie haalde de automobilist een vrachtwagen in via het fietspad naast de Jan Glijnisweg waarbij hij ook nog bijna een fietser raakte.

De politie legt uit dat de automobilist geen straf of boete kan krijgen en alleen wordt aangesproken op zijn gevaarlijke rijgedrag omdat hij niet op heterdaad is getrapt. Het videomateriaal telt niet als bewijs omdat op de beelden niet te zien is wie de bestuurder is. Daarom zou het goed kunnen dat de bestuurder niet de eigenaar van de auto was.

 

Pin It
Bekeken: 3241x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/