Er moet een beter onderzoek uitgevoerd worden naar de tolerantie van seksuele geaardheid in Heerhugowaard. Dat vinden meerdere fracties in de gemeenteraad, waaronder HOP en de PvdA. Dit is naar aanleiding van de kritiek die het COC Noord-Holland leverde op het onderzoek wat op initiatief van D66 in opdracht van de gemeenteraad is uitgevoerd.

Volgens het college blijkt uit het onderzoek dat Heerhugowaard zeer tolerant is en dat er wat betreft discriminatie en intolerantie van geaardheidniet er niet het ‘landelijke zorgelijke beeld’ heerst. Het COC vond echter dat dat het college zich er te makkelijk vanaf maakt en doet alsof dingen er niet zijn als er geen cijfers van bestaan.

Pin It
Bekeken: 2941x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/