Hoe ziet Heerhugowaard eruit vanuit de lucht? Of hoe zou je willen dat het eruit ziet? Met deze vraag zijn de cursisten beeldende kunst van Cool aan de slag gegaan. Vanaf zaterdag 21 november exposeren zij op de eerste verdieping van Cool kunst en cultuur hun werken.

De expositie met de naam Vanuit de lucht geeft een fantasierijk beeld van hoe de cursisten hun eigen stad of woonwijk zien. De kunstwerken zijn gemaakt met verschillende technieken en materialen. Tijdens de feestelijke opening van de expositie zullen zowel de cursisten als docente Chantal Kaag aanwezig zijn om de werken te presenteren.

Vanuit de lucht is de laatste van de reeks van zeven exposities die dit jaar in Cool plaatsvonden. De exposities werden geselecteerd door gastcurator Nico Kool en vormden samen de serie ‘Kijk eens! Heerhugowaard’. Vanuit de lucht is van 21 november t/m 30 december tijdens de openingstijden van Cool kunst en cultuur vrij te bezoeken in de foyer op de eerste verdieping.

Meer informatie over Cool Expo op coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 3242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/