Donderdagochtend is om iets voor tien uur op de T-splitsing tussen de Pascalstraat en de Kelvinstraat een ongeval gebeurd. Een auto met aanhanger die rechts vanuit de Kelvinstraat kwam kreeg geen voorrang van een automobilist die rechtdoor over de Pascalstraat wilde.

Door de klap raakten beide wagens dusdanig zwaar beschadigd dat ze moesten worden afgevoerd. De bestuurder die geen voorrang verleende is nog wel nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (foto: DNP.NU)

 

Pin It
Bekeken: 2580x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/