Behalve naar nieuwe huisvesting moet creativiteitsvereniging Atelier 6 ook op zoek naar een nieuwe voorzitter: Gerard Beukers heeft zijn functie neergelegd omdat hij vond dat er binnen het bestuur teveel meningsverschil was over de toekomst van de vereniging. Dat meldt het NHD. 

Beukers vindt dat Atelier 6 een typisch Langedijker vereniging is en dat moet blijven; de andere bestuursleden hadden aangegeven weinig moeite te hebben als Atelier 6 naar Heerhugowaard zou moeten verhuizen. Er is al een pand in Heerhugowaard gevonden wat geschikt lijkt te zijn, maar volgens Beukers is Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude beter. Hij vertelt dat Atelier 6 al een gesprek heeft gehad met eigenaar Habion, die het gebouw een nieuwe invulling wil geven. Ook wethouder Jasper Nieuwenhuizen ziet dit plan wel zitten.

Atelier 6 moet voor het eind van het jaar weg uit de huidige huisvesting in De Binding. De gemeente Langedijk geeft namelijk vanwege bezuinigingen geen bijdrage meer, waardoor Atelier 6 de huur in De Binding niet meer kan betalen.

Pin It
Bekeken: 2870x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/