Maandagochtend is een jonge vrouw is gewond geraakt bij een ongeval op de N242. Ze reed richting Broek op Langedijk toen ze met haar compacte Seat klem kwam te zitten tussen een vrachtwagen en een al even stevige Landrover Defender. De vrachtwagen die voor haar reed remde vlak voor het spoorviaduct af.

Het is niet bekend of de automobiliste al te laat remde en daardoor onder de vrachtwagen reed of dat haar auto eerst een flinkie klap van de achter haar rijdende Landrover kreeg waardoor ze vervolgens onder de vrachtwagen schoof. Het resultaat van de klapper was in beide richtingen een lange file op de N242 en vastlopend verkeer op de Westtangent in Heerhugowaard. Dat werd vooral veroorzaakt door het verkeerslicht ter hoogte van de Zuidtangent dat maar twee voertuigen per keer doorliet.

De bestuurster van de Seat was flink van streek en is in de ambulance nagekeken. Ook voor beide andere (flink ervaren) bestuurders was dit de eerste kennismaking met een verkeersongeval. (foto's: (DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3445x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/