Dinsdagochtend moesten de 'verkeersplein Kooimeer statistieken' opnieuw bijgewerkt worden. Het lijdend voorwerp bleek opnieuw een motorrijder. De man kwam van de A9 en wilde richting de Alkmaarse westrand toen zijn motor ter hoogte van de stoplichten onder hem uit gleed. De onfortuinlijke motorrijder gleed samen met zijn BMW motor tientallen meters over het asfalt voor ze tot stilstand kwamen. De politie en Rijkswaterstaat hebben na het ongeval twee rijstroken van het verkeersplein afgesloten.

De motorrijder klaagde over pijn aan zijn schouder en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeersplein is een beruchte blackspot waar het gaat om éénzijdige ongevallen met motoren. Vorige maand kwam hier ook een motorrijder ten val. Motorrijders klagen al jaren over het wegdek van het verkeersplein, waarop Rijkswaterstaat uiteindelijk besloot tijdelijk camera's te plaatsen. Rijkswaterstaat gaat in 2016 het wegdek van het zuidoostelijke deel van de rotonde volledig vervangen.

Pin It
Bekeken: 3423x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/