Dinsdagavond heeft de gemeente Langedijk een regiegroep in het leven geroepen die onderzoek gaat doen naar de bestuurlijke toekomst van de gemeente. De regiegroep zoekt onder andere uit wat de effecten zullen zijn van ambtelijk of bestuurlijk fuseren of zelfstandig blijven. De regiegroep bestaat uit Madelon Swager van Dorpsbelang Langedijk, Klaas Zwart van GroenLinks, Jan Hofman van de VVD en wethouder Bert Fintelman als vertegenwoordiger van het college.

De raad was unaniem over de noodzaak van een vervolgonderzoek naar de bestuurlijke toekomst van Langedijk. De gemeente is al vanaf 2012 bezig zich te oriënteren op de bestuurlijke toekomst en heeft zich onder andere laten adviseren door onderzoeksbureau SeinstraVandelaar. Zij oordeelden eind juni dat Langedijk het beste kan fuseren met Heerhugowaard.

 

Pin It
Bekeken: 3766x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/