Kinderboerderij De Beestenboel in Zuid-Scharwoude gaat samenwerken met de Scouting Langedijk en kan voorlopig weer even vooruit.

Eind maart van dit jaar bleek dat kinderboerderij De Beestenboel vanaf 2015 veertig procent minder subsidie van de gemeente Langedijk zou ontvangen en in 2016 helemaal niet meer. het bestuur kwam hier pas eind 2014 achter doordat brieven van de gemeente met informatie over bezuinigingen over de subsidie op het verkeerde adres bezorgd waren. Het bedrag wat de kinderboerderij in maart nog in kas had zou net genoeg zijn om de kinderboerderij tot eind 2015 draaiende te houden.

Er is nu een oplossing gevonden waarmee het voortbestaan van De Beestenboel voorlopig is veiliggesteld: de Scouting Langedijk gaat een deel van de grond van De Beestenboel in gebruik nemen, zo schrijft het NHD. Voor de scouting is de verhuizing ook een voordeel omdat ze hun eigen gebouw krijgen op het terrein van De Beestenboel. De scouting zit nu nog in de Mariaschool in Noord-Scharwoude.

Het is nog niet helemaal bekend hoe deze samenwerking ingevuld gaat worden, maar zeker is dat zowel kinderboerderij als scouting er voordeel door krijgen.

Pin It
Bekeken: 4451x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/