Vanaf 30 november zullen de snelheidsremmende verkeersplateaus op de Voorburggracht in Oudkarspel worden verwijderd. Dit zal ongeveer vijf werkdagen duren en zal voor enige verkeershinder zorgen. De plateaus worden verwijderd omdat ze hevige trillingen veroorzaken waar veel omwonenden last van hebben, vooral als er bussen of auto’s met een aanhanger overheen rijden.

De gemeente Langedijk ondervindt ook hinder van de plateaus, maar dan vanwege de kosten. Het verwijderen gaat namelijk meer kosten dan waar de gemeente Langedijk op had gerekend doordat de provincie maar de helft van de verwachte subsidie uitkeert. Het aanleggen van de plateaus kostte 5.000 euro, waarvan de provincie nu de helft vergoedt. Het verwijderen kost 15.000 euro, wat het bedrag wat de gemeente aan de plateaus kwijt is op een totaal van 17.500 euro brengt.

Pin It
Bekeken: 3299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/