De afgelopen dagen zijn de Middenwaard en Centrumwaard ontsierd met rond de 500 stickers met haatdragende teksten. Dit zei burgemeester Han ter Heegde dinsdagavond tijdens een raadsvergadering. De teksten op de stickers waren gericht tegen de asielzoekers die in het asielzoekerscentrum in Heerhugowaard verblijven. Ze waren onder andere op lantaarnpalen geplakt.

Ter Heegde vertelde dat de buitendienst van de gemeenten meteen is begonnen de stickers te verwijderen. Later hoorde het gemeentehuis van de stickeractie. Volgens Ter Heegde zijn de stickers het werk van ‘een paar enkelingen’.

Pin It
Bekeken: 3168x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/