Op de Kastanjelaan nabij zwembad De Bever, is dinsdagavond rond 22.36 uur een jongen uit Sint Pancras met een mes bedreigd door twee personen. Toen bleek dat hij geen waardevolle spullen bij zich had, werd hij geschopt. Het tweetal vertrok vervolgens zonder buit in onbekende richting.

Beide jongens zijn rond 20 jaar, getint, 1.75 m lang en ze droegen een mondkapje en een soort bandana. De jongen met het mes had een normaal postuur en donkere kleding aan met een zwart vest. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000 of een online formulier.

Pin It
Bekeken: 3499x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/