Na een mooi wedstrijdseizoen mogen De Boomtoppers terugkijken op een succesvol jaar, met als hoogtepunt dat de twirlvereniging ook dit jaar weer naar het NK Twirl en de voorronden gaat. Zowel het Senior Small Team Twirl en het Senior Large Team hebben zich weten te plaatsen, net als vier solisten op de onderdelen Junior 2 baton, Senior 2 baton, Senior 1 baton en Senior Dance twirl.

De teams en de solisten Wendy Hart, Peter Ravesteijn, Sammy Kreuning en Mylene Noordeloos werken nu hard aan hun routines om te knallen. Het NK voor junioren en senioren vindt plaats op 12 december.

De jeugd van De Boomtoppers sloot het jaar af met de Sinterklaasintocht. Hierbij mochten de jeugdleden hun wedstrijdroutines en verschillende demonstratieshows laten zien, natuurlijk als zwarte pieten. Nu zal de jeugd zich meteen gaan voorbereiden op een nieuw seizoen met nieuwe routines.

In het najaar heeft de vereniging een leuke en succesvolle instuif georganiseerd voor basisscholieren. Er zijn al wat kinderen wezen kijken op de training en wie weet volgen er nog meer. Wie ook nieuwsgierig is: De Boomtoppers trainingen op woensdagen om 17.00 uur in Sporthal De focus te Heerhugowaard. Kijk ook op deboomtoppers.nl of op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/