Woensdagavond vond op de kruising van de Marconistraat en de Edisonstraat een botsing plaats tussen een auto en een scooter.

De auto, die op de Marconistraat reed, wilde links afslaan naar de Edisonstraat. De scooter kwam de auto op datzelfde moment vanaf de andere kant tegemoet over de Marconistraat . De bestuurders zagen elkaar te laat en kwamen in botsing. De scooterrijder is met een ambulance mee genomen naar naar het ziekenhuis.

Pin It
Bekeken: 2401x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/