AZ heeft gisteren de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado met 1-2 verloren. Voor de wedstrijd waren er wat ongeregeldheden met zich misdragende Belgrado supporters. De politie heeft na herhaaldelijke waarschuwingen een politiehond ingezet en die heeft een supporter 'te grazen genomen'.

De man is toen de politie de zaak weer onder controle had met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft de wedstrijd waar hij voor kwam dus moeten missen. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3035x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/