De eerste aanbieders van jeugdhulp tekenden donderdag de overeenkomsten met de zeven samenwerkende gemeenten binnen Regio Alkmaar. Met een enkele aanbieder voert de netwerkorganisatie voor jeugdhulp, WMO en beschermd wonen nog uitwerkingsgesprekken.

Zorgaanbieders zijn onder andere geselecteerd op aanbod, kwaliteit en tarieven. Daarnaast is gekozen voor verschillende nieuwe aanbieders die expertise in huis hebben die in de eigen regio weinig voorhanden is, zoals begeleiding van kinderen bij een echtscheiding.

De samenwerkende gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest kopen voor 2016 gezamenlijk jeugdhulp in. Op deze manier willen zij ervoor zorgen dat het aanbod voor cliënten en de toegang tot hulp in de gehele regio gelijkwaardig, vernieuwend en van hoge kwaliteit is. Ook verwacht Regio Alkmaar op deze manier binnen het budget te kunnen inkopen.

Pin It
Bekeken: 3503x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/