Zaterdag is een verstandelijk gehandicapte jongeman beroofd door twee jongemannen. De gehandicapte jongeman, Wouter, woont begeleid in Heerhugowaard en is volgens zijn zus Marije waarschijnlijk een tijd door hen gevolgd. Ze wisten ‘s middags zijn pincode af te kijken en zijn  pinpas te stelen, namen vervolgens 30 euro op van Wouter’s rekening en lazen zijn adres op zijn huissleutel. Dit schrijft zijn zus op Facebook.

De twee jongemannen belden diezelfde bij Wouter aan en doorzochten zijn huis, nuttigden een drankje en gedroegen zich zeer brutaal. Wouter deed ondertussen vergeefse pogingen om hen zijn huis uit te krijgen. Ze meldden Wouter daarna dat ze diezelfde avond om 20 uur terug zouden komen om “gezellig een biertje te drinken”.

Wouter waarschuwde hiervoor zijn vader en twee zussen, die de jongemannen ‘s avonds bij Wouter thuis opwachtten. Die arriveerden stipt op de ‘afgesproken’ tijd en probeerden weer het huis binnen te komen. Wouter’s vader en zussen gaven hen echter te verstaan dat ze niet welkom waren, waarop de twee jongemannen de benen namen. Een van hen verloor in zijn vlucht zijn telefoon, waaruit Wouter’s familie kon afleiden dat hij Alexandro heette.

De familie heeft het voorval gemeld bij de politie en hoopt ondertussen op tips van mensen die meer informatie over hen hebben. De jongen die waarschijnlijk Alexandro heet had een Noord-Afrikaans uiterlijk  en was tussen de 17 en 20 jaar. Hij was tussen de 1,85 en 1,90 meter lang en droeg een zwart bomberjack en zwarte handschoenen, waarvan er één stuk was. De ander noemde zich Dennis, was tussen de 20 en 25 jaar oud, tussen de 1,65 en 1,70 meter lang, had een Nederlands uiterlijk en droeg een zwarte Nike-pet en zwarte handschoenen.

Pin It
Bekeken: 2549x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/