Een bestuurder van een bedrijfswagen van een schoonmaakbedrijf heeft zondagavond flink wat schade veroorzaakt op de Oosterlijke Randweg in Noord-Scharwoude.

De bestuurder reed drie bomen en een lantaarnpaal omver om vervolgens tegen een dikkere vierde boom tot stilstand te komen. Toen de politie ter plaatse kwam had de bestuurder al de benen genomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De auto is afgevoerd door een berger.

Pin It
Bekeken: 2577x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/