Deze week is begonnen met het verwijderen van de snelheidsremmende verkeersplateaus op de Voorburggracht in Oudkarspel. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag. De weg is niet in zijn geheel afgesloten.

De plateaus zijn vorig jaar aangelegd, maar worden nu weer verwijderd omdat ze hevige trillingen veroorzaken waar veel omwonenden last van hebben, vooral als er zwaar verkeer zoals bussen of auto’s met een aanhanger overheen rijdt. Jammer genoeg voor de gemeente Langedijk kost het verwijderen van de plateaus nog meer dan de aanleg ervan: de aanleg kostte de gemeente 2.500 euro en het verwijderen kost 17.500 euro.

Pin It
Bekeken: 3284x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/