Maandag rond 14:45 uur is een 13-jarige jongen uit Heerhugowaard in zijn woonplaats door een onbekende man gestoken met een scherp voorwerp.

De jongen fietste over de Middenweg naar huis. Toen hij een vriendje zag lopen en zijn naam riep, werd hij door een man agressief benaderd en vervolgens gestoken. Het slachtoffer rende snel naar huis en belde de politie.

De onverzorgd uitziende dader was rond 30 jaar oud, blank en hij had een gele haarkleur en gele tanden. Hij droeg een handtas. Wie meer weet wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via een meldingsformulier.

Pin It
Bekeken: 5215x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/