Dinsdagmiddag rukten de hulpdiensten uit voor de melding dat er iemand bekneld zat onder een trein ter hoogte van station Alkmaar. Zowel politie als brandweer en ambulance waren ter plaatse. ook werd vanuit Amsterdam een trauma-arts met een helikopter. Het leek bijzonder ernstig.

Maar toen de bevrijdingsactie startte werd al snel duidelijk dat het slachtoffer niet alleen bij kennis was, maar ook niet gediend bleek van de hulp. Vloekend en tierend werd hij onder de trein vandaan gehaald. De verbazing werd nog groter toen de man ook weigerde op de plank te blijven liggen en er vandoor wilde gaan.

Met voorzichtige dwang is hij toch in de ambulance terechtgekomen die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht. Waarom de man, die veiligheidskleding leek te dragen op het spoor liep of hoe hij onder de trein terechtkwam is nog onduidelijk. Vanwege het stilgelegde treinverkeer heeft de NS bussen ingezet.

Pin It
Bekeken: 3998x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/