Tussen 28 en 30 november 2015 zijn in Heerhugowaard in de wijken Oostertocht en Huygenhoek negen personenauto’s opengebroken. Hierbij zijn navigatiesystemen, stuurwiel en en airbags gestolen. De politie Heerhugowaard vraagt eenieder die hier iets hier zien heeft of informatie heeft contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000.

De politie Heerhugowaard laat op Facebook weten bezig te zijn met de zaak, en vraagt inwoners dan ook goed op te letten zodat er een einde gemaakt kan worden aan deze toename van van auto-inbraken.

De politie heeft zo veel mogelijk informatie nodig om goed zicht te krijgen op de handelswijze, locaties en buit van de auto-inbrekers. Ze benadrukken om bij het doen van aangifte van inbraak alles te melden wat er is meegenomen, dus bijvoorbeeld niet alleen de laptop, de radio-cd-speler of het navigatiesysteem, maar ook het zakje pepermunt of de zonnebril.

Soms kan de politie aan de hand daarvan een autokraak of autodiefstal linken aan een aangehouden verdachte.

Pin It
Bekeken: 3355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/