Het Huygens College aan de Bergmolen in Heerhugowaard krijgt een heel nieuw schoolgebouw. Dat schrijft het NHD. Het huidige schoolgebouw heeft zijn beste tijd gehad: volgens een technisch adviseur zit er betonrot in de hele vloer van de begane grond en voor de meeste installaties zijn geen onderdelen meer, waardoor ze  alleen nog maar opgelapt kunnen worden.

Het besluit om een nieuw schoolgebouw neer te zetten is in het voorjaar van 2015 al genomen, maar nu pas bekend gemaakt. Er is gekeken naar alternatieven, zoals het vervangen van alleen de vloer of het bouwen van een een nieuw gebouw rond het bestaande skelet, maar die opties bleken beide niet mogelijk. Ook waren er in de gemeente geen geschikte leegstaande gebouwen. Het nieuwe gebouw zal volgens de gemeente Heerhugowaard ongeveer 8,5 miljoen euro kosten. Het komt op de hoek van de Middenweg en de Zuidtangent, naast de huidige school. Het Huygens College schrijft op de website dat de nieuwe school eind 2018 klaar zal zijn.

Pin It
Bekeken: 4271x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/