De fietstunnel bij de Van Noortwijklaan in Heerhugowaard kampt al meer dan een half jaar met wateroverlast. De overlast is sinds vorige week zelfs zo erg dat de tunnel is afgesloten. Daarvoor werd de tunnel af en toe leeggepompt, maar dat is met de regenval van de laatste tijd geen werkbare situatie meer, aldus de gemeente Heerhugowaard. De veiligheid in de tunnel kan namelijk niet gegarandeerd worden als de tunnel zo snel weer onder water staat.

De oorzaak van de wateroverlast is de kapotte ondergrondse leiding onder het spoor die het regenwater afvoert. Deze leiding is sinds april kapot, en het is een ingewikkelde kwestie om hem te repareren aangezien hij zes meter onder de grond ligt. Ook het een riskante zaak om op deze plek te gaan graven in verband met verzakkingsgevaar voor het spoor wat er overheen loopt. Er zal dan ook nauw overleg met ProRail nodig zijn.

Ballast Nedam heeft in 2009 de tunnel aangelegd voor ProRail en de leiding voor de gemeente. Het is volgens de gemeente dan ook hun taak om de leiding te repareren. Op de website van de gemeente staat te lezen dat de gemeente "met de aannemer, Ballast Nedam, de gemeente in gesprek [is] over een oplossing".

 

Pin It
Bekeken: 4329x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/