Espeq, het opleidingsinstituut voor de bouw, heeft per 1 januari een nieuwe algemeen directeur. Suzanne den Dulk volgt dan Henry Meijdam op als directeur. Dit schrijft het NHD.

Den Dulk is afkomstig uit de politiek: vanaf eind 2010 was ze wethouder in Den Helder met onder andere financiën in haar portefeuille. Ddaarvoor, van 2001 tot 2010, was ze actief in de politiek in Alkmaar. Ze was van 2001 tot 2006 vice-fractievoorzitter van de VVD Alkmaar en van 2006 tot 2010 van de lokale partij Liberale Kracht. Van maart tot november 2010 was Den Dulk fractievoorzitter van de partij Trots op Nederland in de gemeenteraad van Alkmaar.

Nu de financiële crisis op zijn eind lijkt te lopen merkt Espeq dat er personeelstekorten aankomen en de vraag naar geschoolde vakmensen weer stijgt. Het bestuur denkt dan ook in Den Dulk een goede directeur te hebben aangesteld.

Pin It
Bekeken: 4577x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/