De Langedijker gemeenteraad heeft in februari 2014 besloten om de begraafplaats Broek op Langedijk uit te breiden en daarnaast een aantal graven te gaan ruimen. Het gaat om graven waarvan het grafrecht eerder door nabestaanden is opgezegd en graven waarvan het grafrecht is verlopen. De graven zullen in het voorjaar van 2017 verwijderd worden.

De vrijgekomen ruimte kan opnieuw benut worden. Een andere reden is dat rechtsongelijkheid ontstaan is tussen nabestaanden die wel betalen voor plaatsing van een grafbedekking, en nabestaanden die daar niet voor betalen.

Als nabestaanden alsnog (opnieuw) de grafrechten willen verkrijgen, dan kunnen zij aanvraag doen vóór 31 december 2016 bij de gemeente Langedijk. Op de begraafplaats Broek op Langedijk staat bij de entree een informatiezuiltje waarin een tekening en lijsten zijn aangebracht waarop te zien welke graven het betreft.

Wie als nabestaande of belanghebbende vragen of wensen hebben ten aanzien van de graven kan contact opnemen met gemeente Langedijk via 0226 - 334433 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3231x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/