De politie is op zoek naar een man die is ontsnapt uit de gevangenis Zuyder Bos in Heerhugowaard. Volgens een woordvoerder van de Dienst Justitiƫle Inlichtingen werd rond 9.00 uur ontdekt dat de 31-jarige man was verdwenen. Hoe de man uit de inrichting is ontsnapt, wordt nog onderzocht.

Opvallend is dat het gaat om een man die zich in augustus voor het uitzitten van zijn celstraf heeft gemeld, en dat hij in maart vrij zou komen. Nadat duidelijk werd dat het om een ontsnapping ging is politie een zoekactie gestart waarbij honden en een helikopter zijn ingezet.

Ook is een Burgernetbericht verspreid. Daarin werd opgeroepen om uit te kijken naar een getinte man, met kort geschoren haar Die geheel in het zwart gekleed ging en verfvlekken op zijn kleding had. Er wordt gevraagd de man niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

Pin It
Bekeken: 3679x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/