Dinsdagavond hebben de Langedijker raadsleden zich weer gebogen over het plan ‘Voorburggracht 224’. Het plan omvat het bouwen van een nieuwe Vomar-supermarkt met erboven twaalf woningen en ernaast detailhandel. Op deze plaats zit nu nog de Aldi, maar die verhuist naar De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude.

Tijdens de raadsvergadering werd het bestemmingsplan met 12 stemmen voor en 8 tegen door de raad goedgekeurd. Omwonenden protesteren al lange tijd tegen het plan omdat ze het te groot vinden en er hun twijfels over hebben of de procedure wel eerlijk is gegaan. Zo verbaast een buurtbewoonster zich erover dat de grond nooit openbaar is aangeboden en dat de gemeente een exploitatieovereenkomst is aangegaan met de Vomar, terwijl Deen twee ton meer heeft geboden. 

 

Pin It
Bekeken: 2824x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/