De Gemeentelijke subsidieregeling Energiebesparing 2013-2016 van gemeente Langedijk loopt ten einde. Tot en met 31 december 2015 is deze subsidie nog aan te vragen. De energiebesparende maatregelen dient de aanvrager dan in het jaar 2016 uit te voeren. Op 4 januari wordt subsidiëring overgenomen door het Rijk.

Het aanvraagformulier is te vinden op gemeentelangedijk.nl en moet vóór 31 december verstuurd zijn. Wanneer nog niet alle benodigde informatie beschikbaar is, kan die naderhand aangeleverd worden. Daarna beoordeelt de gemeente de aanvraag. De uitbetaling gebeurt na afronding van het project.

Per 4 januari is er een landelijke subsidieregeling voor bewoners en ondernemers die hun huis of bedrijfspand willen verduurzamen.

Het gaat om een subsidie voor kleine installaties voor duurzame energieproductie zoals een warmtepompsysteem, pellet kachel, houtgestookte biomassaketel of zonneboiler systeem.

Meer informatie via het Duurzaam Bouwloket of Facebook.

Pin It
Bekeken: 3118x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/