De PVV-fractie van de Provinciale Staten vraagt zich af of de kosten voor de opvang van vluchtelingen in sporthal Geestmerambacht in Langedijk niet te hoog zijn uitgevallen. Dit schrijft het NHD.

PVV-statenlid Nick kaptheijns rekent voor dat een tweepersoons overnachting in een luxe hotelkamer in het Hiltonhotel waarschijnlijk goedkoper was geweest dan wat per nacht is betaald voor de opvang van asielzoekers. Voor de opvang van asielzoekers is per persoon 123 euro betaald, terwijl een overnachting in het luxe hotel voor twee personen 196 euro kost.

Kaptheijns vraagt zich af of burgemeester Hans Cornelisse het tekort van 50.000 euro wel mocht betalen uit het potje voor onvoorziene uitgaven en of hij daarvoor toestemming heeft gevraagd aan de provincie. Ten tijde van de uitgaven rond de asielzoekersopvang stond Langedijk immers nog onder financieel toezicht van de provincie. Ook wil Kaptheijns weten of er nog andere gemeenten in Noord-Holland zijn die onder financieel toezicht stonden en toch extra kosten hebben gemaakt.

Pin It
Bekeken: 2675x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/