De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding van een mogelijke inbraak bij een bedrijf aan de Umbriëllaan in Heerhugowaard. Toen agenten even na middernacht ter plaatse kwamen bleek een raam ingeslagen te zijn. Blijkbaar was het vernielen van het raam niet helemaal naar wens gegaan want er waren bloedsporen te vinden. De sporen werden veiliggesteld en de eigenaar van het bedrijf werd geinformeerd zodat hij ter plaatse kon beoordelen of er iets was weggenomen.

Na het opstarten van een onderzoek in de omgeving vond de politie een man, een 42-jarige Heerhugowaarder, met een bebloede hand op de Dirk Camphuysenstraat. De man werd aangehouden op verdenking van poging inbraak en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

 

Pin It
Bekeken: 3056x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/