De bewoners van de Fien de la Martuin in Heerhugowaard schrokken maandagochtend op van een gierende motor en diverse doffe klappen. Eén van de bewoonsters wilde haar Suzuki Alto automaat uitparkeren maar dat verliep niet helemaal volgens plan. Tijdens het achteruitrijden ging er iets mis: in plaats van de rem trapte de al wat oudere vrouw het gaspedaal in.

Omdat de voorwielen van de auto al gedraaid waren reed ze volgas en achteruit één of meerdere cirkels. Daarbij moesten een geparkeerde auto, een lantaarnpaal en een struik het ontgelden. Wat er precies is gebeurd is nog niet helemaal duidelijk; ook de vrouw zelf kon dat niet vertellen. Het incident is wonderwel goed afgelopen; er is slechts materiële schade.

De bestuurster is erg geschrokken en werd opgevangen door ambulancepersoneel van een Rapid Responder. Haar Suzuki Alto is waarschijnlijk afgeschreven.

Pin It
Bekeken: 5122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/