Op 30 april 2016 bezingt de beroemde bariton Ernst Daniël Smid de lente in de voorstelling ‘Lentekriebels’ in Cool. Smid wordt daarin bijgestaan door actrice Anne-Mieke Ruyten, het orkest van pianist en dirigent Max Smeets en een lokaal koor. Cool stelt speciaal voor dit concert een projectkoor samen, waarvoor de inschrijving nu open staat.

In acht repetities wordt toegewerkt naar de voorstelling ‘Lentekriebels’. In deze vrolijke lenteshow komen bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld voorbij. Het projectkoor zal daarin zes nummers ten gehore brengen, waarvan twee eigen nummers alleen door het koor worden gezongen. Nummers die op het repertoire staan zijn onder andere Happy Together, Love Story, Mr Blues Sky en Tulpen uit Amsterdam. Het projectkoor staat onder leiding van Marie Anne Pak, zangdocente van Cool.

Wie op het podium van de Rodi Media zaal wil zingen samen met Ernst Daniel Smid kan zich nu inschrijven voor het projectkoor. Het is niet nodig om een doorgewinterde zanger of zangeres te zijn, zolang je maar zestien jaar of ouder bent en van zingen houdt. Meer informatie over repetitiedata, de tarieven voor de cursus en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.coolkunstencultuur.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/